T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Geschiedenis

Ping An Ter Heijde (2) Ping-An Ter Heijde Ping An Ter Heijde (4) Ping An Ter Heijde (3) Ping An Ter Heijde (5) Ping An Ter Heijde (2) ping-an-ter-heijde ping-an-ter-heijde-MVO

De grootvader van de huidige generatie Jansen zette de eerste stappen voor het bedrijf dat er nu staat. In 1966 kreeg zijn scheepssloopbedrijf een flinke ‘boost’ met de opdracht voor het ontmantelen van een gestrand vrachtschip bij Ter Heijde, de Ping An. Het geld dat Jansen hiermee verdiende, werd geïnvesteerd in de eerste hydraulische schrootschaar in Nederland.

Vervolgens liet Kees Jansen het bedrijf Heuvelman Staal - samen met zijn twee zwagers - uitgroeien tot een multinational, met tien vestigingen in binnen- en buitenland. Dit bedrijf werd verkocht, maar Kees Jansen startte in 1988 opnieuw met de aankoop van het bedrijf Zethameta in Vlaardingen. Samen met zijn drie zoons Klaas, Arie Kees en Harm maakte hij een nieuwe start in de handel en verwerking van oud ijzer en metalen. Tot vlak voor zijn overlijden in 2008 was vader Kees nog geregeld met opgestroopte mouwen binnen het bedrijf te vinden: kenmerkend voor zijn mentaliteit en die van het huidige bedrijf. Anno nu recyclen de drie broers met gedrevenheid en passie – net zoals vader Kees en hun grootvader dat deden. Samen met zeventig enthousiaste medewerkers wordt er hard gewerkt aan een wereld zoals die bedoeld is.

Meer weten?

Bel ons: 010 - 491 13 70

Neem contact met me op

*verplichte velden
Naam*
E-mailadres*
Telefoon*
Onderwerp/vraag*
 
  • Snelle betaling
  • Optimale prijzen
  • IJzersterke service
  • Solide en betrouwbaar
  • Duurzaam en innovatief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com