T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Nieuwbouw Dordrecht non-ferrowerf

06 februari 2017
In Dordrecht zijn de werkzaamheden voor de nieuwe non-ferrowerf in volle gang. Het nieuwe terrein wordt gereed gemaakt voor de komst van de non-ferro activiteiten, die nu nog plaats vinden in Rotterdam. Het nieuwe non-ferro terrein heeft straks een oppervlakte van 14.000 m², dat is 40% meer in vergelijking met de oude locatie.

Het gehele terrein in het Zeehavengebied van Dordrecht is voorzien van gecertificeerd vloeistofdicht asfalt. Er wordt een nieuwe weegloods gebouwd van 400 m², een tweede non-ferro loods van 2.000 m² wordt in gebruik genomen en de bestaande kantoorruimte wordt verdubbeld. Om de inkomende en uitgaande stromen materiaal snel te kunnen blijven lossen en laden wordt een tweede weegbrug aangelegd en worden de ingangen en routes zo efficiënt mogelijk ingericht.

De verplaatsing van de non-ferro activiteiten is de laatste fase van een meerjarenplan om de vestigingen van Jansen Recycling Group te centraliseren. 


Nieuwe non-ferro weegloods Dordrecht

Meer weten over Jansen Recycling Group?

Bekijk onze brochure:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com