T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

MVO

Maatschappelijk Verantwoorde Recycling (2) Maatschappelijk Verantwoorde Recycling (5) Maatschappelijk Verantwoorde Recycling (4) Maatschappelijk Verantwoorde Recycling (9) Maatschappelijk Verantwoorde Recycling (8) Maatschappelijk Verantwoorde Recycling (7) Maatschappelijk Verantwoorde Recycling (6)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zit in de kern van ons bedrijf. Door het recyclen van ferro en non-ferro materialen behouden we immers de schatten uit de aarde voor volgende generaties. Bovendien voorkomen we met het recyclen van materialen veel uitstoot van CO2.

Naast de positieve impact van ons kernproces vinden we het ook belangrijk om intern onze verantwoordelijkheid te nemen. Of het nu gaat om efficiënt omgaan met energie, de zorg voor onze medewerkers of de milieuzorg op en rond onze werven.

Een belangrijk uitgangspunt is dat we bij al onze bedrijfsbeslissingen streven naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit. Hiertoe gebruiken wij het manifest van MVO-Nederland als uitgangspunt. Download hier het manifest met alle uitgangspunten.

Om invulling te geven aan MVO is Jansen Recycling Group gecertificeerd op de MVO-Prestatieladder (niveau 3). Op de pagina's over de CO2-Prestatieladder en de algemene pagina over certificeringen vindt u meer informatie. Graag verwijzen we u ook naar het Maatschappelijk Jaarverslag van Jansen Recycling Group. 


Meer informatie over ons MVO-beleid?

Bel ons: 010 - 491 13 70

  • Snelle betaling
  • Optimale prijzen
  • IJzersterke service
  • Solide en betrouwbaar
  • Duurzaam en innovatief


Relevante links:

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com