T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Disclaimer

Jansen Recycling Group B.V. verleent u hierbij toegang tot www.jansengroup.com ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. 

Jansen Recycling Group B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. 

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website. 

Jansen Recycling Group B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.  

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Jansen Recycling Group. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Jansen Recycling Group B.V. behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht). 

Vragen over rechtmatig gebruik?

Bel ons: 010 - 491 13 70

Neem contact met me op

*verplichte velden
Naam*
E-mailadres*
Telefoon*
Onderwerp/vraag*
 
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com