T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Verhuur loodsen en terreinen

Terrein te huur Leeuweneiland Dordrecht Verhuur loods Dordrecht (2) Te huur Vlaardingen Vlaardingen Verhuur loods Dordrecht (3)

Op zoek naar strategisch gelegen binnenruimte of buitenterrein in Dordrecht of Vlaardingen? Onze locaties in Dordrecht of Vlaardingen bieden mogelijkheden. 

Dordrecht, Leeuweneiland

Ons terrein van 113.000 m2 is gelegen op Leeuweneiland, aan de Oude Maas in het Zeehavengebied aan de westzijde van Dordrecht. Hier zijn diverse loodsen en verhard buitenterrein te huur voor assemblage, opslag of andere activiteiten. De grootste loods is 168 meter lang, 45 meter breed en 20 meter hoog onder de haak van diverse kranen. Tevens diverse magazijn en kantoorruimten beschikbaar, naast sanitair en een kantine. 

Koggehaven, Vlaardingen

Onze locatie in Vlaardingen is 36.500 m2 groot en direct gelegen aan Het Scheur / de Nieuwe Waterweg in Vlaardingen. De locatie heeft een open verbinding met de Noordzee en is daarom strategisch gelegen. Er is een eigen kade van 140 meter lang, het hele terrein is voorzien van een vloeistofdichte vloer en heeft een eigen waterzuivering. Naast buitenterrein is ook de nieuwe loods (1.200 m2) te huur en diverse hoogwaardige kantoorruimtes incl. kantine en sanitair. 

Neemt u voor meer informatie contact op of kom langs.

Neem contact op voor meer informatie.

Bel ons: 010 - 491 13 70

Neem contact met me op

*verplichte velden
Naam*
E-mailadres*
Telefoon*
Onderwerp/vraag*
 
  • Strategisch gelegen
  • Loodsen en buitenterrein
  • Aan- en afvoer over water
  • Interessante prijsstelling

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com