T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Ontmantelingsprojecten

Scheepswrak Waterreservoir Decommissioning Jansen Recycling Group - Baltic Ace-101015 Jansen Recycling Group - Baltic Ace-101075 Pier Schevingen gesloopt

Het ontmantelen van offshore en onshore constructies kan om veel redenen een uitdaging zijn: strenge milieu-eisen, veiligheidseisen en volledig sluiten van de massabalans. Jansen Recycling Group ontmantelde o.a. scheepscarrier 'Baltic Ace', en beschikt over de juiste know-how, ervaring en deskundigheid om elk ontmantelingsproject tot een goed einde te brengen.


Jansen Recycling Group heeft ruime expertise en capaciteit om decommissioning en ontmantelingsprojecten tot een goed einde te brengen. Daartoe beschikken we over gespecialiseerde ontmantelings- en decommissioningswerf in Vlaardingen (36.500m²) met een eigen kade van 200 meter.

De werf is direct gelegen aan de haven met een open verbinding naar de Noordzee. De werf behoort tot de duurzaamste van Europa, met onder meer een gecertificeerde vloeistofdichte vloer, een eigen waterzuiveringssysteem, elektrische overslagkranen en wanden en daken voorzien van levende begroeiing.  

Ontmanteling & decommissioning door Jansen Recycling Group


Jansen Recycling Group is een internationaal georiënteerd bedrijf met een groot netwerk van leveranciers en afnemers. Dankzij de beschikbare capaciteit en ervaring met het ontmantelen van grote constructies weten steeds meer bedrijven ons te vinden als een betrouwbare partner voor ontmantelingsprojecten. 

Offshore constructies 

Dankzij de ligging direct aan de haven ontmantelt Jansen Recycling Group al geruime tijd offshore constructies, zoals scheepswrakken, (boor)platformen en windmolens. Zowel qua logistiek als qua ontmanteling van deze constructies is een speciale aanpak mogelijk, zoals kranen om schepen te lossen.

Onshore constructies 

Jansen Recycling Group wordt ook regelmatig gevraagd om spoorbruggen, windmolentorens of andere grote constructies te ontmantelen. Dankzij de aanwezige capaciteit en het vakbekwame personeel is Jansen Recycling Group de ideale partner als het om ontmantelen en decommisioning gaat van deze constructies.Onze ISO-certificaten 9001 en 14001 onderstrepen onze professionele werkwijze.

Jansen Recycling Group staat bekend als een betrouwbare, solide business partner partij die in staat is mee te denken en de juiste waarde te bepalen van ontmantelingsprojecten. Dankzij onze efficiënte organisatie, onze materiaalkennis en marktkennis zijn wij bovendien in staat optimale prijzen te bieden. Met onze Decommissioning Services én onze andere diensten speelt Jansen Recycling Group graag in op uw specifieke vraag.  

Baltic Ace in vogelvlucht

De Baltic Ace kwam op 5 december 2012 op weg van Zeebrugge naar het Finse Kotka op de Noordzee in aanvaring met een containerschip. De combinatie Boskalis en Mammoet Salvage hebben het wrak geborgen, in opdracht van Rijkswaterstaat. Jansen Recycling Group heeft de wrakdelen van de Baltic Ace succesvol en ruim binnen de gestelde termijn ontmanteld en verwerkt. Onderstaande film (5.46 min) laat in vogelvlucht de hele berging zien. 


Meer informatie over ontmantelingsprojecten?

Bel ons: 010 - 491 13 70

  • Snelle betaling
  • Optimale prijzen
  • IJzersterke service
  • Solide en betrouwbaar
  • Duurzaam en innovatief

Neem contact met me op

*verplichte velden
Naam*
E-mailadres*
Telefoon*
Onderwerp/vraag*
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com